Bucătăria NOKA

mobila bucatarie lemn lux

NOKA – Mobila de bucatarie de lux – pe lemn combinat cu sticla și marmura

Lemn elegant și ton închis!

bucatarie lemn lux

Proiectare bucătărie

Cu designul său simplu și minimal, Noka este ideală pentru spații deschise mari. Este mobila care vă va domina spațiul! Desigur, ergonomia și funcționalitatea nu lipsesc.

bufet mobila bucatarie lemn lux

Un bufet în aceleași materiale și culori completează aspectul oferind în același timp soluții suplimentare de depozitare doar pentru a confirma că bucătăria este importanta.

Materiale mobilă

O combinație de finisaje frumoase, cum ar fi lemnul, sticla și marmura, creează o estetică elegantă. Potrivire elemente de stil clasic și modern!

materiale lemn sticla marmura bucatarie lux

Nuanțe și culori mobilier

Nuanțele care au fost selectate, sunt tonuri închise în culoarea lemnului și griului, pentru un stil atemporal în bucătărie.

nuante inchise gri lemn bucatarie lux

Expunere vitrină

Expunerea dulapurilor de bucătărie tip vitrină, cu cadru negru și cu iluminatul interior oferă un accent deosebit, sporind și mai mult aspectul luxului din spațiul dvs.

dulap vitrina luminat bucatarie lux

Cuptorul încorporabil in nuanțe închise de gri și negru se va potrivi în designul de lux.

Masă de bucătărie

O masă elegantă care extinde insula bucătăriei, cu aceeași finisare a blatului de lucru, formând scaune „T” și DORIS, adaugă simetrie și armonie designului!

masa mobila bucatarie
masa insula mobila bucatarie lux

Material de lux – marmura

Imitație de marmură în bucătărie

Marmura a revenit modern în lumea designului interior și este una dintre tendințe în decorarea bucătăriilor, dar și în fiecare cameră.

Oferă lux și îmbunătățește spațiul, în timp ce poate fi combinat cu majoritatea materialelor și folosit pentru a crea fie un aspect clasic, fie un stil modern și industrial.

Disponibil în mai multe culori

Alegeți dintr-o gamă largă de materiale, culori și texturi

Please follow and like us:
fb-share-icon79