Bucătăria Banofee

Mobilă bucatarie Luxury la comandă
Bucătărie Banofee

Are un farmec retro confortabil!

Banofee este o bucătărie modernă – retro cu linii simple.
Mobila bucatarie Luxury la comanda Tulcea model Banofee Centro

Culori bucătărie

Paleta celor 5 combinații de culori facilitează unificarea dulapurilor, blaturilor, corpurilor de iluminat și a pardoselii într-un aspect coeziv. Culoarea albă domină în bucătărie, în timp ce nuanțele naturale de stejar deschis pe rafturi și în placarea pereților, luminează și conferă o aură plăcută și caldă.

Incorporabile

Dulapuri – unitățile înalte

Unitățile înalte, cu mult spațiu de depozitare și frigider încorporat, oferă funcționalitate, în timp ce locașul modelat oferă ușurință în mișcare și spațiu suplimentar de depozitare.

Model – Bucătărie Retro cu elemente Moderne

Simplitate și elemente naturale!

Acestea sunt principiile de bază ale acestui stil.

Combinația retro cu elementele moderne din bucătărie este reprezentată de multe dulapuri și rafturi deschise, unde sunt afișate ustensilele.

Această direcție este caracterizată de dulapuri de bucătărie din lemn în stil retro care arată atât de primitor, creând o atmosferă caldă.

Insulița de bucătărie

Fără îndoială, insula de bucătărie este un element care predomină și modernizează estetica spațiului.

În plus, față de funcția sa decorativă, pe o parte este proiectată cu dulapuri și sertare în timp ce pe cealaltă parte a fost transformată într-o masă, cu spațiu de depozitare în partea de jos, demonstrând că funcționalitatea și estetica pot coexista perfect!

Ergonomie și eficiență în bucătărie

Please follow and like us:
fb-share-icon79